Janiny stránky

Úvodní stránka - Recepty - Maso - Maso vepřové - Vepřové maso v mrkvi

Vepřové maso v mrkvi

Suroviny:

400 g vepřového masa
300 g mrkve (hrášku nebo kapusty)
50 g tuku
hladká mouka, česnek, sůl, pepř
cibule, voda

Postup:

- masoomyjeme a nakrájíme na kostičky
- na tuku zpěníme cibulku, přidáme maso, sůl, pepř a podusíme ve vlastní šťávě a přidáme mrkev
- během dušení podléváme vacící vodou a dodusíme
- dochutíme česnekem a solí podle chuti

  • Recepty
    • Pomazánky
    • Saláty
    • Polévky
    • Maso
      • Maso vepřové
        • Bigos
        • Bramborové knedlíky plněné masem
        • Indická vepřová korma
        • Kapsa paní hraběnky
        • Kořeněné vepřové řízky
        • Kotlety na žampionech s klobáskou
        • Kotlety po řecku
        • Marinované vepřové kotlety
        • Pastýřský závitek
        • Pražský flamendr
        • Segedínský guláš
        • Vepřová roláda
        • Vepřové kotlety v ostré omáčce
        • Vepřové maso na chilli
        • Vepřové maso na kari
        • Vepřové maso na paprice
        • Vepřové maso na slanině
        • Vepřové maso s kari kořením
        • Vepřové maso v mrkvi
      • Maso hovězí
      • Maso mleté
      • Drůbeží, králičí
      • Maso ostatní
      • Ryby
    • Bezmasé pokrmy
    • Houbové pokrmy
    • Moučníky
    • Sladké pokrmy
  • Frivolitky
  • Fotogalerie
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Kontakt

janinapa@seznam.cz


Úvodní stránka | Tisk | Mapa stránek | RSS

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet